Pages

Minggu, 30 Januari 2011

FAKKK !!!!

KOWE KI NCEN ASUU !! BAJINGANNNN !!!!!! RASAH KEMAYU WE, KOWE WES MARAKKE DEE NANGIS, KOWE KI NJALUK DI APAKE TO !!! RASAH SOK ALIM NJUK NGGOWO2 JENENG ALLAH.. RA PANTES !! NGARANMU KOWE LUWEH MENDERITA, COCOTMU.. KOWE RA MIKER AKU PO !?!? PIYE ATIKU.. NCEN KOWE KI LONTE !!! RA NYESEL AKU NGOMONG NEK KOWE KI MURAHAN !!! SEK MESTI SIJI KOWE DIMUSUHI KARO WONG AKEH.. RA ONO SEK BAKAL NDUKUNG KOWE !!!!

0 komentar:

Posting Komentar

 

Copyright © LimaBelas . Template created by Volverene from Templates Block
WP by WP Themes Master | Price of Silver